Sex afspraak met moslimse vrouwen


sex afspraak met moslimse vrouwen

schreeuwen van de pijn. Yezidisme: het Yezidisch geloof verbiedt het huwen met een ander geloofspartner (ander religie) wegens schending eer van het geloof en de eer van de familie. Ze is tijdens haar reis terug naar huis, in een hinderlaag gelokt door ongeveer 1000 mannen die haar opgewacht hebben om haar vervolgens op een zeer brute wijze te kunnen vermoorden. In feite hebben zij de menigte geholpen om de vrouw te kunnen vermoorden. Soennitische Koerd (moslimjongen waarna zij zich later naar de Islam heeft bekeerd. Schuldbekentenis: Yezidische koerden bekennen schuld. Yezidische jongen: de Yezidische Koerd vond dat Yezidische meisje (ook Koerdisch) met hem moest trouwen. Meer Info over de aktie van de Koerdische Regionale Garde: advertenties. Yezidische meisje: het Koerdische meisje van Yezidsiche afkomst weigerde de hand van deze jongen en koos voor een. Tevens zijn www sex punt nl in de fragmenten te zien dat het meisje eerst uitgekleed is, om zo te kunnen symboliseren dat ze haar familie en haar godsdienst heeft onteerd. Oorzaak: Uit te hand mislukte gedwongen huwelijk en het afschuwen van partner naar ander stam van de Koerden (afstand nemen van Yezidisme).

Bron: fo, Iraaks Koerdistan (Mosul). Ook zou het Yezidi-meisje zich bekeerd hebben tot de Islam. Dit, omdat het meisje van huis zou zijn weggelopen om te kunnen trouwen met een jongen van Islamitische afkomst, waarop ze verliefd was geworden.

In een korte, met een telefoon opgenomen video, dat gemaakt is door de aanwezigen tijdens de moord, is duidelijk te zien hoe het meisje mishandeld en vermoord wordt. Resultaat: de Yezidische jongen nam eerwraak door eigenhandig zonder tussenkomst van de wetgeving: het stenigen aan te kondigen tegen deze bekeerde moslima die haar Yezidische geloof de rug heeft toegekeerd en zijn eer heeft geschonden met de dood tot gevolg. Zie onderste Engelse website (4e paragraaf, 1e regel). Ze ligt half naakt op de grond, nog steeds ademend, terwijl jonge meisjes zoeken sexcontact haar geplette gezicht bedekt is met bloed. De opgenomen beelden bevestigen dit. Als u verder surft accepteer je deze cookies en ga je akkoord met de verwerking van de (persoons)gegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I) tot en met IV) genoemde doeleinden. Volgens de bovengenoemde website waren ook bewapende politieagenten en ambtenaren bij de moord aanwezig.


Sitemap